
ΥΛΙΚΑ
1 κουτί Morfat (φυτική σαντιγύ)
3 κουταλιές σούπας ζάχαρη
3 κουταλιές σούπας λικέρ (Kahlua ή Tia Maria)
Μισό φλυτζάνι γάλα
3-4 φρυγανιές
5 κουταλιές κακάο
Μισό φλυτζάνι καστανή ζάχαρη
Μια κουταλιά καφές στιγμιαίος ή εσπρέσσο
Μισό φλυτζάνι καυτό νερό
Λίγη τριμμένη κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη, το λικέρ και το γάλα.
Συνεχίζουμε το χτύπημα για 2-3 λεπτά.
Στο μούλτι θρυμματίζουμε τις φρυγανιές και προσθέτουμε τη ζάχαρη και το κακάο.
Χτυπάμε για λίγο ακόμα, να γίνει ένα μίγμα σαν χοντρή άμμος.

Ραντίζουμε την επιφάνεια με 2-3 κουταλιές καφέ. Συνεχίζουμε με δεύτερη στρώση γαλέτας
ξανα-ραντίζουμε με καφέ και τελειώνουμε με μια στρώση κρέμας.
ξανα-ραντίζουμε με καφέ και τελειώνουμε με μια στρώση κρέμας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου