Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

ΥΛΙΚΑγια 10 κρέπες έτοιμες ή σπιτικές
2 κουταλιές μαργαρίνη
300 γρ. μανιτάρια κονσέρβας(πλυμένα πολύ καλά και στραγγισμένα)
250 γρ. κρέμα γάλακτος light(2-3 κ.σ. κρατάμε για να βάλουμε στη γέμιση)
250 γρ. διάφορα πικάντικα κίτρινα τυριά τριμμένα
10 φέτες γαλοπούλα καπνιστή σε τετράγωνα κομμάτια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε κατσαρόλα τη μαργαρίνη να ζεσταθεί καλά
και σοτάρουμε τα μανιτάρια.Τα αφήνουμε σε δυνατή
φωτιά,μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.

DSCN0288

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε 2-3 κ.σ.από
την κρέμα γάλακτος και τα τυριά μας,αφού πρώτα
κρατήσουμε λίγα στην άκρη,για να πασπαλίσουμε τις
κρέπες μας από πάνω,όταν τις βάλουμε στο ταψί.

DSCN0291

DSCN0292

Βάζουμε σε πιάτο μία-μία κάθε κρέπα και την γεμίζουμε
βάζοντας πρώτα μια φέτα γαλοπούλα και στη συνέχεια
μια κουταλιά από το μείγμα των μανιταριών.

DSCN0295

DSCN0296

Διπλώνουμε δεξιά και αριστερά και στη συνέχεια
τυλίγουμε σε ρολό.

DSCN0297

DSCN0298

Αραδιάζουμε τις έτοιμες κρέπες στο ταψάκι που θα ψήσουμε.

DSCN0300

Περιχύνουμε με την κρέμα γαλακτος.

DSCN0302

Πασπαλίζουμε με το τυράκι που κρατήσαμε.

DSCN0305

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς,μέχρι να ροδίσουν
καλά στην επιφάνεια.

DSCN0313
TIP
Mπορείτε να ετοιμάσεται το φαγητό,μέχρι και το τύλιγμα πολλές μέρες
πριν και να το φυλάξετε στην κατάψυξη.Το βγάζετε,το ξεπαγώνετε και
συνεχίζετε την υπόλοιπη διαδικασία ως έχει. 

http://syntagesapospiti.blogspot.com/2010/07/k.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου