Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΑΡΦΑΛΕ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ, ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
Μισό πακέτο ζυμαρικά farfalle
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
2 κουτ. σούπας βούτυρο
1 φρέσκο κύβο knorr μοσχάρι
1 ½ φλ. τσαγιού χυμό τομάτας
Ελάχιστο αλάτι – Πιπέρι
2 φλ. τσαγιού τυρί φέτα χονδροκομμένη


Σε μια κατσαρόλα σοτάρω στο βούτυρο πολύ ελαφρά το σκόρδο. Προσθέτω ζεστό νερό περίπου 8-10 φλ. τσαγιού, τον χυμό τομάτας, τον κύβο ελάχιστο αλάτι, πιπέρι και αφήνω να πάρουν μερικές βράσεις όλα μαζί.
Στο σημείο αυτό χαμηλώνω τη φωτιά, ρίχνω τα ζυμαρικά μέσα στο ζωμό και τα σιγοβράζω.  Αν μέχρι να βράσουν χρειαστούν νερό, συμπληρώνουμε πάντα ζεστό.  Τα ζυμαρικά πρέπει να μείνουν με λίγο ζουμί.
Τέλος κλείνω τη φωτιά, προσθέτω και την φέτα και ανακατεύω απαλά ώστε να λιώσει ελαφρά το τυρί.  Σερβίρω πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

http://www.aromadafnis.gr/?p=3034

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου