ΥΛΙΚΑ
4-5 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο (περίπου 250 γρ.)
3 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλάκια πελτέ ντομάτας
2 κουταλιές ξύδι μπαλσάμικο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
1 κούπα τριμμένη φέτα
4-5 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο (περίπου 250 γρ.)
3 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλάκια πελτέ ντομάτας
2 κουταλιές ξύδι μπαλσάμικο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
1 κούπα τριμμένη φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από την φέτα) στο μπλέντερ και τα χτυπάμε καλά να γίνουν αλοιφή.
Προσθέτουμε την τριμμένη φέτα και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε το ντιπ πάνω σε φέτες από μαύρο ψωμάκι, ή σε ψωμάκια που έχουμε αλείψει ελαφρά με λάδι και φρυγανίσει στο γκριλ για μερικά λεπτά, ή σε ελαφρά βρεγμένα παξιμαδάκια ή απλά βουτάμε τα κριτσινάκια μας σε αυτό.
Καλή επιτυχία!
Βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από την φέτα) στο μπλέντερ και τα χτυπάμε καλά να γίνουν αλοιφή.
Προσθέτουμε την τριμμένη φέτα και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε το ντιπ πάνω σε φέτες από μαύρο ψωμάκι, ή σε ψωμάκια που έχουμε αλείψει ελαφρά με λάδι και φρυγανίσει στο γκριλ για μερικά λεπτά, ή σε ελαφρά βρεγμένα παξιμαδάκια ή απλά βουτάμε τα κριτσινάκια μας σε αυτό.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου