Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

ΥΛΙΚΑ


 


(μπορειτε ομως να φτιαξετε 2 και 3 μεριδες αναλογα ποσα ατομα ειστε με 
λιγοτερα υλικα) βαζουμε ολα τα υλικα μεσα στο κοτοπουλο
 τα ανακατευουμε 
πολυ καλα το σκεπαζουμε και το βαζουμε στο ψυγειο για 2 ωρες,
και κατα διαστηματα τα ανακατευουμε για να μαριναριστουν καλα.

Ετοιμαζουμε 6 λαδοκολλες και ισομοιραζουμε σε καθε λαδοκολλα το 
κοτοπουλο με τα υπολοιπα υλικα.

Πιανουμε τις ακρες και το κλεινουμε σαν πουγκι και το δενουμε 
με τον σπαγκο.

Τα βαζουμε σε ταψι και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο
στους 180 βαθμους για 1ωρα και 15 λεπτα.
Αφου ψηθουν βαζουμε στο πιατο το πουγκι σκιζουμε 
με μαχαιρι την λαδοκολλα και το αδειαζουμε στο πιατο.
(εμας μας αρεσε και το φαγαμε μεσα στην λαδοκολλα)
Συνοδεψτε με πρασινη σαλατα..(εγω εκτος απο πρασινη σαλατα
τηγανισα και πατατουλες παρα πολυ νοστιμο το
συγκεκριμενο φαγακι..αξιζει να το δοκιμασετε..


TIPS:Αν αφαιρεσετε την πετσουλα και το τυρι μετατρεπεται 
σε διαιτητικη νοστιμια.


http://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com/2011/01/blog-post_16.html#ixzz1DdiXyLZo
1 κοτοπουλο κομμενο σε μεριδες (6)
1 κρεμμυδι κομμενο σε μεγαλα καρε
2 πιπεριες πρασινη και κοκκινη κομμενες σε μεγαλα καρε
2 σκ.σκορδο ψιλοκομμενες 
200 γρ.κεφαλοτυρι γλυκο κομμενο σε κυβους(εγω εβαλα πικαντικο)
2 κ.σουπας μουσταρδα
1 κ.γλυκου ριγανη
1 κ.γλυκου θυμαρι
Αλατι-πιπερι
4 κ.σουπας ελαιολαδο
3/4 φλ.κρασι λευκο ξηρο
6 λαδοκολλες
Σπαγκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκανη βαζουμε το κοτοπουλο πλυμενο και κομμενο σε 6 μεριδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου