Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ


ΥΛΙΚΑ

2 φύλλα σφολιάτας
400 γρ. γκούντα τριμμένο
150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
3 πολύχρωμες πιπεριές ψιλοκομμένες (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί)
200 ml κρέμα γάλακτος
1 αυγό χτυπημένο για το άλειμμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης. Στρώνουμε το ένα φύλλο στο ταψί και ρίχνουμε την γέμιση. Καλύπτουμε με το άλλο φύλλο, χαράζουμε την πίτα και κλείνουμε καλά τις άκρες, βρέχοντας με λίγο νεράκι. Αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό και ψήνουμε στους 180oC μέχρι να ροδοκοκκινήσει.


http://taxidistisgeuseis.blogspot.com/2010/09/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου