Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΟΥΦΛΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
2 στήθη κοτόπουλου βραστά ή ψητά κομμένα σε κύβους
2 αυγά βρασμένα και κομμένα σε ροδέλες
3 καρότα κομμένα σε ροδέλες και βρασμένα
1 πιάτο μανιτάρια σωταρισμένα ελαφρά
2 φλυτζάνια διάφορα κασέρια και τυριά τριμμένα
3 φλυτζάνια του τσαγιού ζωμό κοτόπουλο
3 κουταλιές του γλυκού κορν φλάουρ
1 κουταλιά της σούπας φρυγανιά τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βουτυρώνω ένα πυρέξ και στρώνω πρώτα τα στήθη κοτόπουλου, στη συνέχεια τα αυγά, τα καρότα, τα μανιτάρια και αλατοπιπερώνω.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνω το ζωμό κοτόπουλου να ζεσταθεί, διαλύω το κορν φλάουρ σε ένα ποτήρι και το ρίχνω μέσα για να γίνει μία αραιή - ελαφριά κρέμα την οποία περιχύνω στο πυρέξ ομοιόμορφα πάνω από τα υλικά. Συνεχίζω στρώνοντας τελευταία τα κασέρια και πασπαλίζω με την τριμμένη φρυγανιά.
Ψήνω στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου