ΥΛΙΚΑ
1 κουτί Morfat (φυτική σαντιγύ)
3 κουταλιές σούπας ζάχαρη
3 κουταλιές σούπας λικέρ (Kahlua ή Tia Maria)
Μισό φλυτζάνι γάλα
3-4 φρυγανιές
5 κουταλιές κακάο
Μισό φλυτζάνι καστανή ζάχαρη
Μια κουταλιά καφές στιγμιαίος ή εσπρέσσο
Μισό φλυτζάνι καυτό νερό
Λίγη τριμμένη κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη, το λικέρ και το γάλα.
Συνεχίζουμε το χτύπημα για 2-3 λεπτά.
Στο μούλτι θρυμματίζουμε τις φρυγανιές και προσθέτουμε τη ζάχαρη και το κακάο.
Χτυπάμε για λίγο ακόμα, να γίνει ένα μίγμα σαν χοντρή άμμος.
Στο καυτό νερό διαλύουμε τον καφέ.
Ραντίζουμε την επιφάνεια με 2-3 κουταλιές καφέ. Συνεχίζουμε με δεύτερη στρώση γαλέτας
ξανα-ραντίζουμε με καφέ και τελειώνουμε με μια στρώση κρέμας.
ξανα-ραντίζουμε με καφέ και τελειώνουμε με μια στρώση κρέμας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου