Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ PHILADELPHIA

ΥΛΙΚΑ (3-4 μερίδες):
  • 500-600 γρ στήθος κοτόπουλο κομμένο σε φιλετάκια
  • 200 γρ τυρί philadelphia light
    1 κονσέρβα μεγάλη μανιτάρια κομμένα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 φλιτζανάκια του καφέ γάλα εβαπορέ
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και κόβουμε το στήθος σε μικρά φιλέτα.Τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο νερό μέχρι να ασπρίσουν.
 Προσθέτουμε το ελαιόλαδο,τα μανιτάρια,αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να πάρουν χρώμα.
 Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το γάλα, το τυρί και την μουστάρδα βράζουμε για 2' ανακατεύοντας μέχρι να γίνει σάλτσα.
 Περιχύνουμε το κοτόπουλο με την σάλτσα μας και αφήνουμε ελάχιστα μέχρι να δέσει η σάλτσα στο κοτόπουλο.
 Σερβίρουμε το κοτόπουλο ζεστό συνοδεύοντας με φρέσκες τηγανιτές πατάτες ή ένα ωραίο ρυζάκι.

Καλή όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου