Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΕ ΠΤΙ ΜΠΕΡ

ΥΛΙΚΑ
2 πακέτα πτι μπερ

για την κρέμα
500 γρ. κρετόρε(φυτική σαντιγί)
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 1\4 κούπας ζάχαρη

για την επιφάνεια του γλυκού
3 κ.σ. μαρμελάδα μύρτιλο ή φρούτα του δάσους ή βύσσινο ή 
ακόμη καλύτερα κάποια σάλτσα φρούτων αν υπάρχει
1 κ.σ. νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε  την κρετόρε με τη ζάχαρη να αφρατέψει.

DSCN5776

DSCN5777 
Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά να ενωθεί το μείγμα.

DSCN5781

Στρώνουμε σε ταψάκι διαστάσεων 30x23 εκ.μπισκότα
και καλύπτουμε με το ένα τρίτο της κρέμας.

DSCN5780

DSCN5782

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλες 2 φορές και
τελειώνουμε με κρέμα.

DSCN5783

DSCN5784

Διαλύουμε τη μαρμέλαδα με μια κουταλιά της σούπας νερό
και την απλώνουμε επάνω στην κρέμα.

DSCN5785

DSCN5789

Σημ:Τα μπισκότα δε χρειάζεται να τα βρέξουμε,θα πάρουν την υγρασία της κρέμας.

DSCN5795
Τη συνταγή μάς έστειλε η φίλη μας Χρύσα από τη Θεσ/νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου