2 πακέτα πτι μπερ
για την κρέμα
500 γρ. κρετόρε(φυτική σαντιγί)
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 1\4 κούπας ζάχαρη
για την επιφάνεια του γλυκού
3 κ.σ. μαρμελάδα μύρτιλο ή φρούτα του δάσους ή βύσσινο ή
ακόμη καλύτερα κάποια σάλτσα φρούτων αν υπάρχει
1 κ.σ. νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε την κρετόρε με τη ζάχαρη να αφρατέψει.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά να ενωθεί το μείγμα.
Στρώνουμε σε ταψάκι διαστάσεων 30x23 εκ.μπισκότα
και καλύπτουμε με το ένα τρίτο της κρέμας.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλες 2 φορές και
τελειώνουμε με κρέμα.
Διαλύουμε τη μαρμέλαδα με μια κουταλιά της σούπας νερό
και την απλώνουμε επάνω στην κρέμα.
Σημ:Τα μπισκότα δε χρειάζεται να τα βρέξουμε,θα πάρουν την υγρασία της κρέμας.
Τη συνταγή μάς έστειλε η φίλη μας Χρύσα από τη Θεσ/νίκη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου