ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
1 πακέτο μακαρόνια Νο 6
2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πράσινη ή κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
2 καρότα ψιλοκομμένα
αλάτι, πιπέρι
κανέλα ξύλο, 3-4 γαρύφαλλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε
το μοσχάρι με το μισό λάδι. Μόλις ροδίσει προσθέτουμε το κρεμμύδι, το
σκόρδο, την πιπεριά και το καρότο, ένα ποτήρι νερό και αφήνουμε να
βράσουν σε μέτρια φωτιά για μιάμιση ώρα.
Αφαιρούμε το κρέας απο την κατσαρόλα, προσθέτουμε στη σάλτσα 2 ποτήρια νερό, αφήνουμε να πάρει βράση και ρίχνουμε τα μακαρόνια.
Προσθέτουμε το κρέας και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό, με μπόλικο τριμμένο τυρί.
http://bettyscuisine.blogspot.com/2009/02/blog-post_4566.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου