ΥΛΙΚΑ
2 κούπες φυστικια αιγινης χοντροκομμένα
400 γρ,βανιλια ή μαστιχα υποβρυχιο
2 κουταλιες κονιακ ή αλλο λικερ
250 γρ.σοκολατα κουβερτουρα
1 κουταλια καλαμποκελαιο
Ζεσταινουμε ελαφρα την βανιλια υποβρυχιο να μαλακωσει και ρίχνουμε τα
φυστικια και το κονιακ.Ζυμωνουμε το μιγμα βρεχοντας τα χερια με κονιακ
πλαθουμε μικρα μπαλακια.Λιωνουμε την σοκολατα με το λαδι σε μπαιν μαρι
και βουταμε τα μπαλακια να σοκολατωθουν.Σρωνουμε χαρτι αντικολλητικό σε
πιατελα καιτα βαζουμε στο ψυγειο να σφιξουν.
Aν θελουμε μετα την σοκολατα τα πασπαλιζουμε με τριμμενο φυστικι
den mou fenetai kallo afto
ΑπάντησηΔιαγραφή