Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
200 γρ. φέτα
1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά κομμένες σε ροδέλες
1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κύβους
2 κούπες κασέρι τριμμένο
6 φέτες ζαμπόν

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι τις πιπεριές και την ντομάτα, μαζί με 4 κουταλιές της σούπας λάδι, μία πρέζα ζάχαρη και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν μέχρι να μελώσουν. Κατόπιν θρυμματίζουμε τη φέτα σε ένα μικρό ταψάκι, ρίχνουμε από πάνω τις πιπεριές και την ντομάτα από το τηγάνι, απλώνουμε τις φέτες με το ζαμπόν, χωρίς να αλατοπιπερώσουμε και απλώνουμε το κασέρι να πάει παντού. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, μέχρι να λιώσει το κασέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου