Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΩΣΑΙΚΟ



***προσθέστε μισό πακέτο ακόμη μπισκότα αν το θέλετε πιο πλούσιο.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τη ζάχαρη, το λιωμένο βούτυρο, τη βανίλια και χτυπάμε καλά στο μίξερ.


Προσθέτουμε το κακάο και ξαναχτυπάμε στο μίξερ.


Σε ένα άλλο μπολ σπάμε τα μπισκότα στα τρία και βρέχουμε με το γάλα και το κονιάκ.


Μεταφέρουμε τα μπισκότα γρήγορα στο μείγμα για να μην λιώσουν τα μπισκότα και αναμιγνύουμε μαλακά.


Καλύπτουμε μία στενόμακρη φόρμα με αλουμινόχαρτο, ρίχνουμε το μείγμα, το στρώνουμε απαλά και το κλείνουμε με αλουμινόχαρτο.


Τοποθετούμε τη φόρμα στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες.
Ανυπόμονα πλάσματα :)))
Βγάζουμε την φόρμα ξεφορμάρουμε και κόβουμε ...

Έτοιμο! 


Μπορούμε να διατηρήσουμε το μωσαϊκό είτε στην κατάψυξη είτε στη συντήρηση αν το θέλουμε πιο μαλακό.
Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου