Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο τορτελίνια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1-2 σκελιδες σκόρδο
1 κ.σ. πελτέ
1 κουτί ντοματάκι κον-κασέ
150 gr. μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβας σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
250 gr. κρέμα γάλακτος light
1 κούπα πεκορίνο ή άλλο τυρί
λίγο μπέικον ή καπνιστή γαλοπούλα
αλάτι,πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα τορτελίνια κατά τα γνωστά.

DSCN9788
    
Στο λάδι σοτάρουμε κρεμμύδι,σκόρδο,μανιτάρια,πιπεριά,μπέικον.

DSCN9789

Ρίχνουμε ντοματάκι και πελτέ.

DSCN9791

Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά και ρίχνουμε την κρέμα.

DSCN9792

Αφήνουμε να βράσουν άλλα 5 λεπτά.Ενώνουμε τα τορτελίνια
με τη σάλτσα

DSCN9793

Αδειάζουμε σε πυρέξ και σκεπάζουμε με τα τυριά.

DSCN9795

Ψήνουμε στους 200  βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

DSCN9813

Σερβίρουμε αμέσως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου