1 πακέτο τορτελίνια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1-2 σκελιδες σκόρδο
1 κ.σ. πελτέ
1 κουτί ντοματάκι κον-κασέ
150 gr. μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβας σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
250 gr. κρέμα γάλακτος light
1 κούπα πεκορίνο ή άλλο τυρί
λίγο μπέικον ή καπνιστή γαλοπούλα
αλάτι,πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα τορτελίνια κατά τα γνωστά.

Στο λάδι σοτάρουμε κρεμμύδι,σκόρδο,μανιτάρια,πιπεριά,μπέικον.

Ρίχνουμε ντοματάκι και πελτέ.

Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά και ρίχνουμε την κρέμα.

Αφήνουμε να βράσουν άλλα 5 λεπτά.Ενώνουμε τα τορτελίνια
με τη σάλτσα

Αδειάζουμε σε πυρέξ και σκεπάζουμε με τα τυριά.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Σερβίρουμε αμέσως!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου