Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΚΡΕΠΕΣ

ΥΛΙΚΑ
(για 6 μεγάλες ή 12 με 14 μικρές κρέπες)
2 αβγά
1 βανίλια
1 κούπα αλεύρι
1 κ.γ. βούτυρο λιωμένο
1/2 κούπα γάλα
1 πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αβγά με την βανίλια και το αλάτι.
DSC00195 Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
DSC00200
Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για μισή ώρα.Βγάζουμε από το ψυγείο,βουτυρώνουμε με μια χαρτοπετσέτα το τηγάνι ,
DSC00201
ρίχνουμε με μια μεγάλη κουτάλα λίγο μείγμα στο καυτό τηγάνι
DSC00203
και περιστρέφουμε το τηγάνι να πάει παντού.Μετά από ένα λεπτό αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε την κρέπα και από την άλλη μεριά.
DSC00205
Την γεμίζουμε με ότι τραβάει η όρεξη μας.
DSC00203
                       Καλή Επιτυχία!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου