ΥΛΙΚΑ
250 γρ. βούτυρο
1 κούπα ζάχαρη άχνη
5 κουταλιές σούπας κακάο
5 κουταλιές σούπας κονιάκ
1 κουτί μπισκότα petit beurre
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250 γρ. βούτυρο
1 κούπα ζάχαρη άχνη
5 κουταλιές σούπας κακάο
5 κουταλιές σούπας κονιάκ
1 κουτί μπισκότα petit beurre
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ζεσταίνουμε το βούτυρο για να λιώσει.
2. Μόλις πολτοποιηθεί το αποσύρουμε από τη φωτιά.
3. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα μία κούπα ζάχαρη, πέντε κουταλιές κακάο και πέντε κουταλιές κονιάκ.
4. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές.
5. Αφού κρυώσει λίγο, σπάμε όλα τα μπισκότα της συσκευασίας, τα ρίχνουμε μέσα και ανακατεύουμε.
6. Απλώστε το μείγμα σε οποιοδήποτε σκεύος έχετε και τοποθετήστε στην κατάψυξη για να παγώσει.
Σε μία ώρα το γλυκό σας είναι έτοιμο. Απολαύστε το με παγωτό καϊμάκι, μαρμελάδα και ό, τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου