ΥΛΙΚΑ4 σνίτσελ
1 κ. σ. μουστάρδα
1κ. σ. κέτσαπ
ρίγανη
3 αυγά χωρισμένα (κρόκοι,ασπράδι )
2 κ. σ. γάλα
2 κ. σ. νερό
φρυγανιά τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
1 κ. σ. μουστάρδα
1κ. σ. κέτσαπ
ρίγανη
3 αυγά χωρισμένα (κρόκοι,ασπράδι )
2 κ. σ. γάλα
2 κ. σ. νερό
φρυγανιά τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗΒάζουμε
σε ένα ταψάκι τα σνίτσελ με την μουστάρδα, το κέτσαπ, την ρίγανη, το
αλάτι και το πιπέρι, και τα αφήνουμε μισή ώρα να μαριναριστούν.
Βάζουμε σε ένα ρηχό μεγάλο πιάτο την φρυγανιά, χτυπάμε τους κρόκους με το γάλα και σε ένα άλλο πιάτο βαθύ,το ασπράδι με το νερό.
Παίρνουμε ένα σνίτσελ το βουτάμε στους κρόκους και από τις 2 μεριές, μετά το πανάρουμε με την φρυγανιά,
Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λάδι να κάψει και τηγανίζουμε τα σνίτσελ
και από τις δυο μεριές μέχρι να ροδίσουν καλά.
Καλή Επιτυχία!!!!! http://syntagesapospiti.blogspot.com/2010/06/blog-post_01.html
teliooo
ΑπάντησηΔιαγραφή