ΥΛΙΚΑ
300gr κουβερτούρα
16ογρ βούτυρο
4 αβγά
300γρ ζάχαρη
200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ή μισό-μισό με φαρίνα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε σε μπεν μαρι την σοκολάτα με το βούτυρο.
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε μέσα στα αβγά.
Βουτυρωζαχαρώνουμε
μια φόρμα για κέικ, ρίχνουμε μέσα το μίγμα των αβγών, και έπειτα
ανακατεύουμε μαζί και την λιωμένη κουβερτούρα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς για 20 λεπτά στον αέρα.
Αφήνουμε να κρυώσει πριν το κόψουμε.
Καλή επιτυχία!!!
http://eri-captaincook.blogspot.com/2010/11/brownie.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου