Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΠATATEΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

Θα χρειαστούμε:


  • Πατάτες


  • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο


  • 2 κ.σ. μουστάρδα


  • αλάτι


  • πιπέρι


  • πάπρικα


  • ρίγανη


  • κόλιαντρο σε σκόνη


  • μια λαδόκολλα


  • Τι κάνουμε
    Καθαρίζουμε και πλένουμε όσες πατάτες χρειάζονται για να γεμίσουν σε μια στρώση το ρηχό ταψί του φούρνου.
    Τις σκουπίζουμε καλά με χαρτί κουζίνας και τις κόβουμε κατευθείαν μέσα στο ταψί που έχουμε στρώσει τη λαδόκολλα και σε μέγεθος όπως τις τηγανιτές.
    Ρίχνουμε το λάδι και ανακατεύουμε να λαδωθούν όλες οι πατάτες. Πασπαλίζουμε με τα καρυκεύματα* και ξαναανακατεύουμε.
    Βάζουμε το ταψί στο φούρνο στους 180ο στον αέρα για 30΄- 35΄ εξαρτάται από την ποσότητα.
    Θα απολαύσετε τις πιο νόστιμες τηγανητές πατάτες που μπορείτε να φανταστείτε. Και τις πιο ελαφρές. Θα σας καταπλήξουν!
    *Καρυκεύματα βάζουμε όσα και ό,τι θέλουμε. 

    http://www.kitchenstori.es/2010/10/baked-french-fries.html  

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου