Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

Υλικά 
200 γρ.κουβερτούρα
200 γρ κουβερτούρα γάλακτος
1 κουτ.σούπας βούτυρο
1 κουτ.σούπας μέλι
λίγη μερέντα
30-40 φουντούκια
Θήκες για πάγο
Για το γαρνίρισμα
τρούφα (χρωματιστή),λευκή κουβερτούρα τριμμένη η ότι άλλο θέλετε
και τέλος υπομονή.(θέλει 1-1,5 ώρα)

Οδηγίες
Λιώνετε τις κουβερτούρες σε μπέν μαρί ενσωματώνοντας το βούτυρο και το μέλι.
Ρίχνετε στις παγοκύστες λίγο κουβερτούρα περίπου μέχρι την μέση.Αφήνεται να κρυώσουν 10 λεπτά.
Βάζετε σε κάθε θήκη ένα φουντούκι και από πάνω λίγη μερέντα.
Περιχύνεται με κουβερτούρα.Αφήστε να κρυώσουν καλά.Βγάλτε τα σοκολατάκια από τις παγοκύστες όπως αφαιρείτε τα παγάκια(δεν με δυσκόλεψαν καθόλου).Μετά βουτήξτε τα σε χλιαρή κουβερτούρα ένα ένα και στην συνέχεια σε όποια γαρνιτούρα θέλετε.
Καλοφάγωτα(το μόνο σίγουρο)!!!!!!!!!! 

http://marascookrevolution.blogspot.com/search?updated-max=2011-01-08T18%3A15%3A00%2B02%3A00&max-results=7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου