Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΕΙΚ ΓΕΜΑΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
2 κούπες κουβερτούρα σοκολάτα
1 πακέτο στιγμιαία πουτίγκα σοκολάτας
500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτάλι γλυκού άρωμα βανίλια
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα κρέμα γάλακτος
4 αβγά
½ ζεστό νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Προθερμαίνετε τον φούρνο στους  180 βαθμούς
2.Σε ένα μεγάλο μπολ, βάλτε το αλεύρι, την βανίλια,  το μείγμα για την πουτίγκα, την κρέμα γάλακτος, το λάδι, το νερό και τα αβγά χτυπημένα. Ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να γίνουν ενιαίος χυλός. Προσθέστε την κουβερτούρα και ανακατέψτε πάλι.
3.Βουτυρώνετε καλά μία φόρμα κέικ. Βάζετε προσεχτικά το μείγμα στη φόρμα και την βάζετε στο φούρνο για 50 λεπτά περίπου. Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου παρέα με μία μπάλα παγωτό βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου