Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΚΕΙΚ

ΥΛΙΚΑ

χυλοπίτες 500 γρ.
τυρί edam τριμμένο 1 κούπα
κρέμα γάλακτος 2 κ.σ.
αυγά 2
μπέικον 150 γρ. ψιλοκομμένο
σάλτσα ντομάτας έτοιμη 500 γρ.
βούτυρο 2 κ. .σ.
τριμμένη παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βράστε τις χυλοπίτες al dente. Όπως είναι ζεστές, ανακατέψτε με το βούτυρο και αφήστε να κρυώσουν ελαφρά. Έπειτα βάλτε και ανακατέψτε το τυρί, τα αυγά χτυπημένα με την κρέμα γάλακτος και το μπέικον. Βάλτε τις χυλοπίτες σε καλά λαδωμένη φόρμα για κέικ. Καλύψτε με αλουμινόχαρτο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 c για 30-40 λεπτά. Βγάλτε από τον φούρνο, αφήστε να κρυώσει για 5 λεπτά και ξεφορμάρετε. Περιχύστε με την σάλτσα ντομάτας και σερβίρετε με τριμμένο τυρί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου