ΥΛΙΚΑ
2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκιές
1/2 πιπεριά κίτρινη
1/2 πιπεριά κόκκινη
1/2 πιπεριά πορτοκαλί
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 γιαούρτι στραγγιστό τύπου complete
3 κ.σ. μουστάρδα
2-4 κ.σ. πάπρικα (ανάλογα πόσο καυτερό το θέλουμε)
1/2 ποτήρι του κρασιού Ursus vodka + 2 κ.σ. Ursus vodka (για την σάλτσα)
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
λίγο νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στραγγίζουμε τα μανιτάρια από τα υγρά τις κονσέρβας και τα ξεπλένουμε καλά.
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα μανιτάρια και το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και τις πιπεριές και αφήνουμε μέχρι να ασπρίσει το κοτόπουλο.
Σβήνουμε με το 1/2 ποτήρι κρασιού Ursus και προσθέτουμε αλάτι , πιπέρι και την μισή από την δόση που θέλουμε πάπρικα.
Προσθέτουμε λίγο νεράκι να βράσει το κοτόπουλο και ετοιμάζουμε την σάλτσα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με την μουστάρδα, την υπόλοιπη πάπρικα και τις 2 κ.σ. Ursus.
Μόλις βράσει το κοτόπουλο χαμηλώνουμε την φωτιά και ρίχνουμε στην κατσαρόλα την σάλτσα που φτιάξαμε.
Ανακατεύουμε και αφήνουμε για λίγο να δέσει η σάλτσα με τα υπόλοιπα υλικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου