Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

ΥΛΙΚΑ
470γρ. βούτυρο
175γρ. ζάχαρη
3 αυγά
650γρ. αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψει. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και στο τέλος το αλεύρι κοσκινισμένο. Πάνω σε μία λαδόκολλα, με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής «κόβουμε» μπισκότα στα σχήματα που θέλουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170οC για 20 λεπτά. Όταν κρυώσουν τα ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα.
Μπορούμε να τα κολλήσουμε ανά δύο με μαρμελάδα της αρεσκείας μας ή να τα βουτήξουμε μέχρι τη μέση στη σοκολάτα. Εάν θέλουμε να τα κάνουμε σοκολατένια, αφαιρούμε 50 γρ. αλεύρι και προσθέτουμε 50 γρ. κακάο.

Πηγή: http://www.megatv.com/glykesalximies/default.asp?catid=21929&subid=2&pubepisid=23068773

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου