ΥΛΙΚΑ
470γρ. βούτυρο
175γρ. ζάχαρη
3 αυγά
650γρ. αλεύρι
470γρ. βούτυρο
175γρ. ζάχαρη
3 αυγά
650γρ. αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψει.
Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και στο τέλος το αλεύρι κοσκινισμένο. Πάνω
σε μία λαδόκολλα, με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής «κόβουμε» μπισκότα στα
σχήματα που θέλουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170οC για
20 λεπτά. Όταν κρυώσουν τα ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα.
Μπορούμε να τα κολλήσουμε ανά δύο με μαρμελάδα της αρεσκείας μας ή να τα
βουτήξουμε μέχρι τη μέση στη σοκολάτα. Εάν θέλουμε να τα κάνουμε
σοκολατένια, αφαιρούμε 50 γρ. αλεύρι και προσθέτουμε 50 γρ. κακάο.
Πηγή: http://www.megatv.com/glykesalximies/default.asp?catid=21929&subid=2&pubepisid=23068773
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου