Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ

κουβερτούρα 400 γρ.
κρέμα γάλακτος 600 γρ.
ζάχαρη άχνη 1/2 κούπα
βούτυρο 2 κ.σ.
βανίλια 1
μερέντα 3 κ.σ.
τρούφα πολύχρωμη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ



Βάλτε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια μαζί με το βούτυρο να λιώσει . Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με την άχνη και τη βανίλια να γίνει αφράτη σαντιγύ. Ρίξτε 5 κ.σ. λιωμένη σοκολάτα και ανακατέψτε . Προσθέστε την υπόλοιπη σοκολάτα κουταλιά-κουταλιά, ανακατεύοντας απαλά. Βάλτε την μερέντα στο τέλος και ανακατέψτε. Μοιράστε τη μους σε ατομικά μπολάκια και βάλτε στο ψυγείο. Γαρνίρετε με την τρούφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου